Tervetuloa majoittumaan Putkisalon kartanon Hellahuoneeseen.

Hellahuone on valmis ottamaan vieraita vastaan klo 16 alkaen. Uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Hyvin varustetussa keittiössä on astiat neljälle hengelle. Lisäksi kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, hella ja uuni sekä kahvia, teetä, kestomaitoa ja puurohiutaleita.

Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Voit tilata myös lähitilojen tuotteita sisältävän herkullisen aamiaisen hintaan 20 €/hlö. Tilaukset vähintää 2 vuorokautta ennen saapumista. Toimitamme aamiaisen sovittuun aikaan klo 7-10 välillä Hellahuoneen eteiseen. Tuoreen kahvin ja teen voitte keittää omatoimisesti, löytyvät keittiöstä valmiina.

Kun saavut pihapiiriin, punainen Väentupa/Hellahuone on ensimmäinen asuinrakennus oikealla. Auton voitte parkkeerata Väentuvan taakse Puodin eteen.

Sisäänkäynti Hellahuoneeseen talon takaa. Eteinen on yhteiskäytössä Väentuvan huoneiston kanssa, Hellahuoneen ovi on vasemmalla. Eteisessä on yhteiskäytössä pieni pakastin ja pyykinpesukone. Ulko-oven avain löytyy avainpiilosta oven vasemmalta puolelta (koodi 649). Hellahuoneen avain on ovessa.

Puodin etuosasta löytyy majoittujien käytössä oleva kaasugrilli ja puodista voitte halutessanne ostaa esimerkiksi lammasmakkaroita grillattavaksi.

Mikäli haluatte saunoa, vuokraamme rantasaunaa:

  • Itselämmitettynä 60 euroa/3 tuntia
  • Valmiiksi lämmitettynä 90 euroa/2 tuntia
  • Pyyhkeet voitte ottaa mukaan Hellahuoneesta.

Soittakaa Susannalle (050-340 5130) kun haluatte hoitaa maksun, samalla voitte halutessanne vierailla tilan lammaspuodissa.