Tämä maistuva lihapiirakka on ollut jo pitkään perheen suosikkiruokaa.
Täyte
1 rkl voita
500 g lampaanjauhelihaa
1 sipuli
1-3 valkosipulinkynttä
1 oksa rosmariinia
suolaa
mustapippuria
2 dl oliiveja
100 g fetaa
2 dl kermaa
3 munaa
Pohja
50 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
n. 1 dl maitoa
n. 0,5 tl suolaa
Nypi voi ja kuivat aineet. Voit myös sekoittaa ne yleiskoneessa. Lisää lopuksi maito. Kaulitse ja aseta piirasvuokaan.
Ruskista jauheliha, pilkottu sipuli ja valkosipuli. Mausta lihaseos silputulla rosmariinilla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon oliivit ja feta. Levitä täyte pohjan päälle.
Sekoita kerma ja munat keskenään. Kaada täytteen päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Kaksinkertaisena resepti riittää uunipellille.
Tilaa lihat täältä.