Isännän herkullinen karitsankare
Karitsankaretta
Suolaa
Pippuria
Yrttiöljy
Erilaisia yrttejä maun mukaan
Hyvää oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Balsamicoa
Tummaa siirappia
Mausta huoneenlämpöiset kareet suolalla ja pippurilla. Poista kareessa oleva ylimääräinen rasva. Grillaa kare niin, että sen sisälämpötila on 52 – 55 astetta. Grillauksen sijasta voit valmistaa lihan myös nuotiolla. Paras hiillos tulee kuivasta pihlajasta. Kääri kare grillauksen jälkeen vetäytymään folioon muutamaksi minuutiksi.
Valmista yrittiöljy. Laita kaikki ainekset esim. kannuun ja jauha ne sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä öljyä sen verran, että kastike on mukavan juoksevaa. Voit joko kaataa kastiketta kareesta leikattujen ”tikkareiden” päälle tai dipata tikkareita suoraan yrttiöljyyn.
Tilaa lihat täältä.